This is an old revision of the document!
Doz artırımına gidilebilir. Kullanılan doz hasta için yetersiz kalıyorsa alternatif doza geçiş yapılabilir. Çok fazla anlamı olmamakla beraber kullanılan ereksiyon ilacında değişikliğe gidilebilir. Aynı grupta ilaçlar olmasına rağmen bazen psikolojik olarak plasebo etkiyle farklı ilaç farklı sonuç verebilmektedir. Bunlara yanıt vermeyen, kullanamayan hasta grubunda ise diğer tedavi yöntemlerine yönelmek gerekir. Ereksiyon ilaçlarının alkolle birlikte kullanılması sıkıntı yaratabilir mi? Ereksiyon ilaçlarının alkolle eş zamanlı olarak alınması her ilaçta olduğu gibi sıkıntı yaratır. İlacın etkisinin azalmasının yanında karaciğer toksisitesini artırarak yan etkilerini daha fazlalaştırır. Diğer taraftan bir sildenafil ve vardenafil alkol ile etkinliği azalırken, tadalafilin ise alkol ile etkileşimi yoktur. Ereksiyon sağlayıcı gıdalar nelerdir? Ereksiyonu sağlamak için afrodizyak etkili gıdalar kullanılabilmektedir. Afrodizyak besinlerin arasında en bilineni ginsengtir. Bunun dışında avokado, çilek gibi meyveler de afrodizyak etki yapabilmektedir. Bol sebze, In the event you loved this short article and you would like to receive details concerning DiyarbakıR’ıN MeşHur Lokumları please visit our own web-page. meyve ve lifli yiyeceklerden oluşan bir beslenme düzeni cinsel hayat için faydalı olacaktır. Cinsel isteği artıran; afrodizyak etkili bazı gıdaların tüketilmesi faydalı olabilir. Bu gıdalar hem enerji ihtiyacının sağlanmasında rol oynarlar, hem hormonal seviyenin (testosteron düzeyi) kontrolünü sağlarlar ve bu şekilde libidoyu artırırlar.
Kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmanız gerekmektedir. Sigara, aşırı alkol kullanımı, uyuşturucu, gece hayatı, sağlıksız kötü beslenme kuşkusuz cinsel sağlığınızı çok olumsuz etkiler. Damarsal yapılarınız bozulur erkek iseniz Ereksiyon, kadın iseniz kuruluk sorunları yaşamaya başlarsınız. Kötü alışkanlıklarınızı terk etmeniz genel sağlığınızı düzeltecektir. Kronik hastalıklarla sıkı sıkıya mücadele edilmelidir. Diyabet tansiyon ve diğer metabolik hastalıklarla bütüncül bir bakış açısı ile tedavi sürecine yaklaşmak ve en uygun tedavileri almak son derece önemlidir. Örneğinin şeker hastalığınız varsa, siz umursamıyor ve üzerinize düşen görevleri yapmıyor iseniz; bizim size kalıcı faydamızın olmasını da doğal olarak pek beklemeyiniz. Bu konuda bize düşen sizi konusunda uzman kişilerle buluşturmak ve gereken konsültasyonların yapılmasını sağlamak olacaktır. 2-DUYGUSAL BOYUT: Duygusal boyut demek sizin kendinizce yaşadığınız ya da kendi kendinize yaşattığınız sorunların bütünü demektir. Özetle sekse dair kafanızda oluşturduğunuz korkular, iç dünyanızdaki çatışmalar ve en önemlisi cinsel özgüveniniz demektir. Siz başka konularda özgüveni çok yüksek, işinde son derece başarılı ve psikolojik açıdan çok sağlıklı olabilirsiniz.
Hafta 1 ya da 2 kez sevişiyoruz. Eşimle farklı saat dilimlerinde çalışıyoruz ve hafta sonlarımız çok yoğun geçiyor. “7 yıldır evliyiz ve 1 çocuğumuz var. Günde 1 ya da 3 kez sevişirken artık haftada 1 ya da 3 kez sevişiyoruz.” “Yaklaşık 8 yıldır evliyiz. 10 günde bir kez sevişiyoruz. Eşim hamileliğinin 3. ayında… ” “15 yıldır evliyiz. Ortalama olarak haftada 3 kez sevişiyoruz ama bazı zamanlar her gün olabiliyor. Her gün konuşuyoruz ve birbirimize ilgi gösteriyoruz. Bunun seksten daha önemli olduğunu düşünüyoruz.” “14 yıldır birilikteyiz ve 11 yıldır evliyiz. 4 çocuğumuz var. Normalde haftada 5 kez sevişiyoruz. ” “Yaklaşık 15 yıldır evliyiz. İkimiz de çalışıyıoruz ve 5 yaşında bir oğlumuz var. Bazen haftada 3 kez, bazen ise hiç sevişemiyoruz.” “15 yıldır evliyiz. Haftada 4 kez sevişme kuralımız var. “Kural” sözcüğü kulağa tuhaf geliyor olabilir. “17 yıldır evliyiz. Yılda 2 ya da 3 kez sevişiyoruz.” “30 yıldır birlikteyiz ve 25 yıldır evliyiz.
Gerçekten de bir yanlışı, başka bir yanlışla düzeltmek olası değildir. Ergen gebeliklerini, doğumlarını, HIV/AIDS ve CYBE’leri azaltabilecek en etkin yolun cinsellik eğitimi olduğu artık tüm dünyanın kabul ettiği bir gerçektir. İlk başlarda cinsel eğitim diye çıkılan yola son yıllarda “cinsellik eğitimi” başlığı altında devam edilmektedir. Cinselliğin sadece fizyolojisinin ve doğum kontrol yöntemlerin anlatıldığı cinsel eğitimin, yeterli olmadığı ve gençlerin korunmasız cinsel davranışlarını azaltmadığı ortaya konmuştur. “Yalnızca Hayır De!” cümlesi ile ifade edebileceğimiz cinsel eğitim programında ise gençlere cinsel ilişki ilgili sorumluluk almaları öğretilmeye çalışılmış ancak yine istenilen sonuçlar alınamamış, daha sonra tamamen cinsel birleşmeyi yasaklayan bir eğitim modeli kullanılmış, ancak bu model de etkili olmamıştır. Yani bilinenin tersine, gelişmiş ülkelerin pek çoğu doğru ve etkin cinsel eğitimi bulmakta zorlanmaktadırlar. Günümüzde kullanılan, cinselliğin sadece fizyolojik bir olay olmadığının altını çizen, cinselliğin fizyolojik boyutuyla birlikte psikolojik boyutuna da değinerek, güzel taraflarını da, risklerini de aktarmaktadır “Cinsellik Eğitimi” adı verilen eğitim programının sonuçları, öncekilere göre çok daha olumludur. Programın içerisinde karar verme yolları, hayır diyebilme yöntemleri, mastürbasyon, bedenini sevmek, saygı duymak ve ona iyi bakmak, toplumsal kimlikler, eşcinsellik, toplumsal değerler, sağlıklı olmak, HIV/AIDS, güvenli cinsel yaşam, doğum kontrol yöntemleri gibi pek çok konuyu kapsamaktadır.